Politica de returnare

Tech4Med oferă clienților serviciul de Retur prin care, în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării aveți opțiunea de a returna produsele achiziționate online, în conformitate cu legislația în vigoare.

Care sunt condițiile de retur?

Serviciul este disponibil atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru clienții persoane juridice, însă doar titularul facturii poate iniția returul. Pentru a iniția procedura de retur vă rugăm să ne contactati telefonic la numarul 0733 310 099.

Cum se calculează termenul de retur?

Cele 14 zile calendaristice se calculează de la data livrării produsului în cazul achizițiilor online.

Unde se pot returna produsele?

Produsele pot fi returnate la sediul Tech4Med din Bacau, Str Nufarului, nr 30 prin curier sau personal de către persoana care a efectuat achiziția.

Cum trebuie să se prezinte produsul returnat?

Produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost cumpărat sau livrat și să aibă toate componentele, accesoriile și eventualele cadouri de care a fost însoțit, inclusiv facturile, avizele și certificatele de garantie.

În cazul în care produsele returnate prezintă urme ale unor deteriorări, suma returnată va fi recalculată și ajustată corespunzător.

Ce aveți de făcut când vreți să faceți un retur?

Pentru a iniția procedura de retur vă rugăm să ne contactati telefonic la numarul

0733 310 099 sau pe e-mail office@tech4med.ro

Ce se întâmplă după preluarea produsului returnat?

După preluarea unui retur, vom face o evaluare a stării produsului.

În eventualitatea în care produsul returnat prezintă diverse neconformități (urme de folosire, zgârieturi, tăieturi, intervenții asupra produsului inițial), vom putea decide în urma evaluării acestora să diminuăm valoarea inițială a produsului. În această situație, vă vom rambursa doar suma rezultată în urma evaluării, pentru a compensa deprecierea suferită de produs.

Cum se rambursează suma aferentă returului?

Suma aferentă returului va fi rambursată prin transfer în cont bancar în toate cazurile.

Termenul de plată este de cel mult 14 zile de la data inițializării returului, prin completarea formularului de retur de pe site. Acest termen va fi respectat în condițiile în care produsul este returnat înainte de expirarea perioadei de 14 zile.Clientul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.

Cine suporta cheltuielile legate de procesul de retur?

Clientul suporta costurile directe legate de returnarea produselor.